Profesjonell og miljøvennlig vasking av søppeldunker

Green Cleen Norge AS er lokalisert i Kristiansand og Oslo. Vi spesialiserer oss innen profesjonell og miljøvennlig rengjøring av søppeldunker for private kunder og kunder i næringslivet.

Vårt mobile vaskesystem er spesialbygd for å tilfredsstille strenge miljømessige retningslinjer. Unike og skreddersydde vannresirkuleringsenheter på våre biler, tillater lagring av tusenvis av liter vann per uke.

Det forurensede vannet blir tømt på et godkjent vannavløp. Dette blir gjort for å sikre at vannet ikke blir tømt i gatene og at ingen forurensing ender opp i våre elver og sjøer.

Alle rengjøringsmidler som vi bruker i vaskeprosessen er miljøvennlig. Kjemikalene som blir brukt er av sykehuskarakter, desinfeksjonsmidler som dreper og hindrer skadelige bakterier som ecoli.

FØR...

ETTER...

Som ny!

Vi dreper mer enn 99% av alle bakterier!

 

Priser og bestillingsskjema for privatkunder

Vasking av søppeldunker

Priser – private kunder
For private kunder vennligst ta kontakt på tlf. 40 07 71 30.

Vedlikeholdstjenester
For priser ta kontakt på tlf. 40 07 71 30

Bestillingsskjema for privatkunder

Vennligst fyll ut vedlagte skjema og vi vil kontakte deg så snart som mulig med mer informasjon om våre tjenester. Hvis du ønsker engangsvask, ber vi deg sende oss en e-post til: post@greencleennorge.no

Antall søppeldunker 120 l. - 240 l.

Antall søppeldunker 660 l. - 1000 l.

Hvilken dag blir dunken(e) tømt?*
Hver 4. ukeHver 8.uke

Ønsker du å få faktura og annen informasjon via e-post?*

Jeg bekrefter at jeg har forstått betingelsene*

Betingelser:

For å tegne et abonnement må dunkene vaskes en gang hver 4. uke eller en gang hver 8. uke. Vi vasker søppeldunken den dagen dunken blir tømt, i noen tilfeller kan det bli dagen etter.

Dunkene må være tømt når vi kommer. Det er kundens ansvar å gi beskjed hvis tømmedagen blir endret.

Det er dessverre umulig å vaske søppeldunker som ikke står under tak, når det er minusgrader.

Hvert år forventes det en prisstigning på 1,5-3 %. Varsel om prisstigningen vil bli sendt ca. 1 måned før gjeldene prisstigning.

Abonnementet varer til du sier opp avtalen med 3 måneders gjensidig oppsigelsesfrist.

Faktura blir sendt månedlig.

Hvis du mottar faktura pr. e-post sparer du miljøet ved mindre bruk av papir og transport.

Priser for næringslivskunder, sameier og borettslag


For borettslag/sameiegårder og næringslivskunder vennligst ta kontakt på tlf. 40 07 71 30.

Hvorfor vaske søppeldunken profesjonelt

Image Thumbnail

  • Fordi kjemikaliene som blir brukt, er av sykehuskarakter, et desinfeksjonsmiddel som dreper og hindrer farlige bakterier. Søppeldunkene våre lukter på grunn av bakterier som vokser. Dunken inneholder farlige bakterier, som E.coli, Fungus og Salmonella.

    «The levels of disease-causing bacteria found in wheelie bins are at a level that I would consider to be dangerous, especially to those with weakened immune system, such as the elderly and young babies.» Dr. Joseph Lavin, Microbiologist from the University of Tel Aviv.Fordi alle rengjøringsmidlene vi bruker i vaskeprosessen er miljøvennlige og 100 % biologisk nedbrytbare.

     

  • Fordi alt det skitne og skadelige vannet samt matrester blir tatt med og deponert på et renseanlegg. Det vil derfor ikke bli noe utslipp i gata eller i hagen din. Dette vil forhindre rotter, mus og fluer.
  • Fordi søppeldunken kommer til å se fin ut og lukte godt.
  • Fordi vårt vaskesystem er unikt og er skreddersydd til å vaske søppeldunker. Maskinen har vunnet 3 Green Apple awards for «Best environmental practice». Alt vannet blir renset gjennom et filtersystem ned til 300 microns.
  • Fordi alle våre ansatte har full trening i å håndtere farlig avfall som dunken kan innholde.


Video

Her kan du se en video som viser hvordan vasking av søppeldunker foregår.